Over ons

een uniek familie verhaal

Herraets Woonplein is al jaren een begrip in omgeving Noord-Limburg, en dat is niet voor niets. De familie Herraets is al generaties lang actief als eigenaar van Herraets Woonplein, en die traditie lijkt zich nog lang voort te mogen zetten. Nadat Frans Herraets als 3e generatie het stokje in 2008 heeft overgedragen aan Paul Herraets, is ook kleinzoon Rick Herraets als 5e generatie inmiddels actief in het bedrijf. 

Door altijd één of meerdere familieleden van de familie Herraets in het bedrijf actief te hebben, garanderen wij dat het DNA waar we ooit succesvol mee zijn geworden behouden blijft. 

Herraets Wonen

Maar liefst 5000 m2 groot en altijd op en top verzorgd waarbij het assortiment bestaat uit huiskamer- en zitmeubelen, relaxfauteuils en vloerkleden. Voor zowel de bezoeker die op zoek is naar modern klassiek of naar modern tijdloos meubel

Herraets Slapen

Herraets Slapen beschikt over een showroom van meer dan 1300 m2 met een uiterst uitgebreide collectie slaapsystemen, slaapkamers en bedtextiel. Hier staan meer dan 25 boxsprings, de nieuwste trends op het gebied van bedtextiel en een groot aantal slaapkamers met kasten. Naast de topmerken zoals Auping en Tempur vind je bij ons een aantal kwaliteitshuismerken zoals de Dreamboxsprings, Dreammatrassen, Dreambedbodems.

Levering

Herraets Woonplein beschikt over haar eigen bezorgdienst, waardoor we veilige bezorging, persoonlijke aandacht en snelle levertijden kunnen garanderen. Dus wanneer je jouw woonwensen realiseert bij Herraets Woonplein, weet je 100% zeker dat je jouw artikelen veilig en snel thuis ontvangt!

Parkeerplaats

Gratis parkeren direct voor de winkels

Bezorgdienst

Eigen professionele bezorgdienst

Koffie

Altijd verse koffie, cappuccino of thee

× Hoe kan ik je helpen?