Bedbodems

Ervaar de auping bedbodems voor een rustgevende nachtrust

De Auping spiralen in de bedbodems leggen de basis voor een goede nachtrust. De Auping bedbodems zijn vervaardigd met oog voor detail en innovatie, waardoor ze een perfecte ondersteuning bieden voor je matras en lichaam. Deze bedbodems zijn niet alleen ergonomisch verantwoord, maar ook stijlvol ontworpen om in elk slaapkamerinterieur te passen. Ontdek zelf hoe de Auping  bedbodems de sleutel vormen tot een goede nachtrust.

auping® vlak spiraal®

Geschikt voor: alle bedden en boxsprings
Kleur: Deep black
Materiaal: gehard staal
Finish: poedercoat
 
Onze vlakke spiraalbodem is een dwarsgespannen spiraalbodem die door zijn open structuur zorgt voor een zeer goede ventilatie en ondersteuning.
 
Een goede bedbodem is heel belangrijk tijdens het slapen. Doordat jij én je matras de beste ondersteuning krijgen, kan jij elke dag heerlijk dromen. En met de juiste bedbodem kan jouw matras ook beter ademen. Hierdoor houd je je matras lekker lang goed.
 
Alle Auping spiraalbodems worden gemaakt van duurzame materialen. Oersterk staal en aluminium zorgen samen met de Deep Black poedercoat voor een kleur- en slijtvaste bodem die jaren meegaat.
 

De Auping Vlak Spiraal is leverbaar vanaf € 275,-

Auping® hv spiraal

Geschikt voor: alle bedden
Kleur: Deep black
Verstelbare delen: rugdeel is handverstelbaar
 
De hand-verstelbare spiraalbodem heeft een rug- en een voetendeel dat je met de hand kan verstellen. Geniet van je ontbijtje op bed terwijl je comfortabel tegen je verhoogde rugdeel zit. Als je je bed wil verstellen, maar je geen motoren onder je bed wil, is deze bodem de perfecte oplossing.
 

De Auping HV Spiraal is leverbaar vanaf € 505,-

Auping® 1- motorige spiraal

Geschikt voor: alle bedden en boxsprings
Kleur: Deep black
Verstelbare delen: rugdeel en voetendeel
 
De Smart base 1M heeft een rugdeel dat je elektrisch kan verstellen en een voetendeel dat je met de hand kan verstellen. Door het ruime zitdeel van de spiraalbodem zit je altijd lekker én kan je matras zich goed vormen in verstelling.
 

De Auping® 1- motorige spiraal is leverbaar vanaf € 825,-

Auping® 2- motorige spiraal

Geschikt voor: alle bedden en boxsprings
Kleur: Deep black
Verstelbare delen: rugdeel, knieknik en voetendeel
 
Bij de Smart base 2M verstel je zowel het rugdeel als voetendeel elektrisch. De knieknik in het zitgedeelte zorgt voor extra ondersteuning van de onderrug, waardoor je niet onderuit schuift en dus nóg iets lekkerder zit in bed. Daarnaast staat er minder druk op je onderrug en ontspan je beter als je bijvoorbeeld een boekje aan het lezen bent. Of als je een ontbijtje op bed krijgt van je geliefde.
 

De Auping® 1- motorige spiraa is leverbaar vanaf € 1365,-

Auping® 3- motorige spiraal

Geschikt voor: alle bedden en boxsprings
Kleur: Deep black
Verstelbare delen: rugdeel, voetendeel, knieknik, hoofdeinde
 
Bij de Smart base 3M kan je zowel het rugdeel, voetendeel als hoofdeinde elektrisch verstellen. Deze Smart base biedt het meeste comfort van alle Smart bases. En dat wil wat zeggen. Voor de optimale zithouding kan je ook het hoofdeinde verstellen, waardoor je nekspieren helemaal kunnen ontspannen. Laat dat extra kussen voor achter je hoofd maar lekker zitten dus.
 

De Auping® 3- motorige spiraal is leverbaar vanaf € 1830,-

Creeer jouw droom slaapkamer bij herraets

Kom snel een keer langs bij Herraets Woonplein om meer inspiratie op te doen en advies te krijgen. Uiteraard kan je van tevoren ook een afspraak inplannen.

× Hoe kan ik je helpen?