Avek Matrassen Ouro

Makke yn Fryslan, in onze duurzame fabriek

Met trots produceren wij al bijna 100 jaar onze bedden in Surhuisterveen (Frl). Vanaf medio 2023 doen we dit in een geheel nieuwe beddenfabriek, die gebouwd is volgens de laatste normen op het gebied van duurzaamheid (GPR 8.0). Wij hebben onze fabriek optimaal geïsoleerd en verwarmen (gasloos) met warmtepompen en vloerverwarming. Onze energie krijgen we via 2000 zonnepanelen op dak. Bijzonder zijn de toegepaste circulaire bakstenen, die gestapeld zijn i.p.v. gemetseld, en ooit weer hergebruikt kunnen worden. Een speciale wateropvang en diverse voorzieningen dragen bij aan de biodiversiteit rond de fabriek. Ook niet onbelangrijk: voor onze vakmensen biedt de nieuwe fabriek een aangename en veilige werkomgeving. Met het maken van duurzame bedden in onze duurzame fabriek proberen wij bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

Avek Ouro. Slapen op topniveau!

Als alleen het beste goed genoeg is, kies je voor een matras uit de nieuwe Ouro matrassenlijn. Alle Ouro matrassen zijn voorzien van een royale 7 zone ACS pocketveringkern van 15 cm hoog, en zijn afgedekt met maar liefst drie hoogwaardige toplagen. Alle lagen zijn gezoneerd, waardoor een optimale lichaamsondersteuning verkregen wordt. Kies voor type X7, X8 of X9, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en wensen. Op een Ouro matras lig je uitermate comfortabel, en droom je heerlijk weg

Matras Ouro X7

De X7 biedt binnen de exclusieve Ouro serie een iets steviger, maar zeer comfortabele ligging. Drie gezoneerde toplagen met o.a. HybridFoam, latex en OptiFoam® koudschuim op een ACS pocketvering kern van 15 cm hoog, bieden extra comfort in de heup- en schouderzone.

70/80/90 x 200 € 1195,-

Leverbaar in alle maten in twee hardheden *

Matras Ouro X8

De X8 heeft een gezoneerde en heerlijk soepele Innerzone latex toplaag. De tweede laag is samengesteld uit latex en OptiFoam® koudschuim, en zorgt voor extra drukverlaging in de belangrijkste zones. Ondersteuning én comfort zijn perfect in balans.

70/80/90 x 200 € 1395,-

Leverbaar in alle maten in twee hardheden *

Matras Ouro X9

De X9 is de absolute topmatras uit de Avek collectie. Zowel in de toplaag als in delen van de tweede toplaag wordt het exclusieve Talalay Natural latex toegepast. Dit is een superieur en zeer goed ademend comfort materiaal op basis van 100% natuurlijke latex. Deze matras biedt ultiem comfort en de best mogelijke ondersteuning.

70/80/90 x 200 € 1595,-

Leverbaar in alle maten in twee hardheden *

Creeer jouw droom slaapkamer bij herraets

Kom snel een keer langs bij Herraets Woonplein om meer inspiratie op te doen en advies te krijgen. Uiteraard kan je van tevoren ook een afspraak inplannen.

× Hoe kan ik je helpen?