Avek Matrassen Prata

Makke yn Fryslan, in onze duurzame fabriek

Met trots produceren wij al bijna 100 jaar onze bedden in Surhuisterveen (Frl). Vanaf medio 2023 doen we dit in een geheel nieuwe beddenfabriek, die gebouwd is volgens de laatste normen op het gebied van duurzaamheid (GPR 8.0). Wij hebben onze fabriek optimaal geïsoleerd en verwarmen (gasloos) met warmtepompen en vloerverwarming. Onze energie krijgen we via 2000 zonnepanelen op dak. Bijzonder zijn de toegepaste circulaire bakstenen, die gestapeld zijn i.p.v. gemetseld, en ooit weer hergebruikt kunnen worden. Een speciale wateropvang en diverse voorzieningen dragen bij aan de biodiversiteit rond de fabriek. Ook niet onbelangrijk: voor onze vakmensen biedt de nieuwe fabriek een aangename en veilige werkomgeving. Met het maken van duurzame bedden in onze duurzame fabriek proberen wij bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

Avek Prata matrassen. Comfortabele ligging, goede ondersteuning.

Ben je op zoek naar een hoogwaardige en duurzame matras? Dan zijn de Prata matrassen voor jou zeker een goede keuze. Op een Prata matras lig je heerlijk ontspannen, en mede dankzij de royale pocketkern met 5 ergonomische comfortzones wordt je hele lichaam goed ondersteund. Kies uit de types Q4, Q5 of Q6. Elk met een iets andere afdeklaag, waarbij een hoger nummer net wat meer comfort biedt. Prata matrassen zijn zo opgebouwd dat je ze niet hoeft te keren. Een Prata matras van Avek is jouw garantie voor een gezonde nachtrust.

Prata Q4 matras

De Prata Q4 heeft een royale afdeklaag van 5 cm dik OptiFoam® koudschuim aan de bovenzijde. De ACS pocketkern van 13 cm dik vormt de basis van de matras, en zorgt voor goede ondersteuning. Het is een fijn matras voor als je van een wat stevigere ligging houdt.

70/80/90 x 200 € 695,-

Leverbaar in alle maten in twee hardheden *

Prata Q5 matras

De Prata Q5 heeft een dubbele afdeklaag, bestaande uit een toplaag van Avek HybridFoam en een extra supportlaag van eveneens gezoneerd HybridFoam. Deze ademende lagen, gecombineerd met de gezoneerde ACS pocketvering, zorgen voor een heerlijk comfortabele ligging.

70/80/90 x 200 € 845,-

Leverbaar in alle maten in twee hardheden *

Prata Q6 matras

De Prata Q6 heeft net als de Q5 een dubbele afdeklaag. De toplaag wordt hierbij gevormd door Innerzone latex, een heerlijk zachte en drukpunt verlagende comfortlaag. In combinatie met een laag OptiFoam® koudschuim, en natuurlijk de ACS pocketveringkern, ontstaat een optimale ondersteuning.

70/80/90 x 200 € 995,-

Leverbaar in alle maten in twee hardheden

Creeer jouw droom slaapkamer bij herraets

Kom snel een keer langs bij Herraets Woonplein om meer inspiratie op te doen en advies te krijgen. Uiteraard kan je van tevoren ook een afspraak inplannen.

× Hoe kan ik je helpen?