Dreammatras supreme

Ontdek de ultieme slaapbeleving

Stel je voor dat je elke nacht kunt genieten van een ongeëvenaarde nachtrust, waarbij elk moment op jouw matras een droom lijkt. Onze matrassen belichamen de hoogste kwaliteit, comfort en innovatie, en ze zijn ontworpen om jou de ultieme slaapbeleving te bieden. Met aandacht voor detail en vakmanschap, transformeren onze matrassen jouw slaapgewoonten en laten ze je ontwaken met vernieuwde energie en een verfrist gevoel.  

Dreammatras supreme HR®

De Dreammatras supreme HR bestaat uit maar liefst 3 lagen!

  • Je ligt op een toplaag van 5 cm visco-elastisch schuim met Active Motion profiel.
  • Daaronder een laag van 5 cm Sensus visco-elastisch schuim. Deze twee heerlijk zachte toplagen samen geven je een aangenaam omhullend gevoel en zorgen voor een aangename slaaptemperatuur.
  • Daaronder een 14 cm dikke Megapur koudschuim HR60 (soft) of HR55 (medium) met 7 zones. Deze hoogwaardige basis garandeert dat je hele lichaam perfect wordt ondersteund.

De luxe matrashoes van bi-elastische dubbeldoek stretch (620 gr/m2, 98% polyester en 2% elasthaan) voelt heerlijk zacht aan. Voor extra ventilatie is de onderzijde voorzien van 3D Mesh. Door deze goed ademende klimaatvezel wordt frisse lucht aangevoerd en vocht afgevoerd. Afritsbaar en machinewasbaar, dus lekker makkelijk schoon te houden.

Hoogte: 24 cm, niet nodig om te keren en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: soft en medium.

Leverbaar vanaf € 949,-

Dreammatras supreme pocket®

De 2 toplagen van de Dreammatras supreme pocket bestaan uit 2 cm hypersoft FLOFOM schuim en 4 cm duurzame PULSE latex. Deze heerlijk zachte toplagen geven je een aangenaam omhullend gevoel en zorgen voor een aangename temperatuur als je slaapt. Wat is Flofom? Flofom is een slimme combinatie van traagschuim en PU-schuim, dat de voordelen van beide materialen bundelt: je krijgt het gevoel dat je op water drijft en relaxed naar dromenland wegdrijft.

De ondersteunende laag bestaat uit 14 cm high-low interactieve pocketveren (hoge en lage veren) met 7 zones, waardoor de drukpunten maximaal worden verdeeld en je de perfecte ondersteuning krijgt.

De luxueuze matrashoes van bi-elastische stretch (620 gr/m2, 98% polyester en 2% elasthaan) voelt lekker zacht aan. Voor extra ventilatie is de onderzijde voorzien van 3D Mesh, een goed ademende klimaatvezel. De frisse lucht wordt aangevoerd en vocht wordt afgevoerd. Afritsbaar en machinewasbaar, dus lekker makkelijk schoon te houden.

Hoogte: 24 cm, niet nodig om te keren en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: medium en firm.

Leverbaar vanaf € 949,-

Creeer jouw droom slaapkamer bij herraets

Kom snel een keer langs bij Herraets Woonplein om meer inspiratie op te doen en advies te krijgen. Uiteraard kan je van tevoren ook een afspraak inplannen.

× Hoe kan ik je helpen?