Tempur

Ontdek Optimaal Comfort met TEMPUR Matrassen

Hier komt een introductietekst. 

TEMPUR PRO®PLUS SmartCool MATRASSEN

Maak je klaar voor koeler slapen en een nóg betere nachtrust. Wij introduceren de nieuwe TEMPUR Pro Plus® – voor ongekende ondersteuning en verkoeling. Het geheel nieuwe TEMPUR® Advanced materiaal in de matras biedt 20% meer drukverlaging*, absorbeert meer bewegingen en past zich nog beter aan. En de in de gemakkelijk wasbare QuickRefresh™️ hoes ingeweven, innovatieve SmartCool Technology™️ voelt koel aan en absorbeert overtollige warmte zodat je je prettig fris en koel blijft voelen. Met zijn matrashoogte van 25 cm is dit het meest luxe model. Deze matras bevat nog meer Tempur en past zich nog beter aan, voor nog meer op jouw lichaam afgestemde ondersteuning.

De TEMPUR Pro Plus is leverbaar vanaf € 1899,-

TEMPUR PRO® SmartCool MATRASSEN

Maak je klaar voor koeler slapen en een nog betere nachtrust. Wij introduceren de nieuwe TEMPUR Pro® met een matrashoogte van 21 cm – voor ongekende ondersteuning en verkoeling.

Het geheel nieuwe TEMPUR® Advanced materiaal in de matras biedt 20% meer drukverlaging*, absorbeert meer bewegingen en past zich nog beter aan. En de in de gemakkelijk wasbare QuickRefresh™️ hoes ingeweven, innovatieve SmartCool Technology™️ voelt koel aan en absorbeert overtollige warmte zodat je je prettig fris en koel blijft voelen.

De TEMPUR Pro is leverbaar vanaf € 1699,-

TEMPUR PRIMA® MATRASSEN - 21 CM HOOG

Geniet van een echt goede nachtrust met onze TEMPUR Prima® matras die zich beter aanpast dan ooit tevoren. Het geheel nieuwe TEMPUR® Advanced materiaal in de matras biedt 20% meer drukverlaging*. Met deze matras, die zich nog beter aan je lichaam aanpast en bewegingen nog sterker absorbeert, geniet je van een ongekend niveau van comfort en ondersteuning.

De TEMPUR Prima matras is leverbaar vanaf € 1499,-

TEMPUR ONE™ MATRASSEN

Onze TEMPUR® ONE™ matrassen bieden je het comfort en de ondersteuning waar je dat nodig hebt, zodat je kunt genieten van een geweldige nachtrust.

TEMPUR® Adapt™ materiaal Op 40°C wasbare en afritsbare hoes voor een altijd fris matras Verschillende hardheden: soft, medium en firm Een hoogte van 20 cm

De TEMPUR ONE matras is leverbaar vanaf € 1199,-

Creeer jouw droom slaapkamer bij herraets

Kom snel een keer langs bij Herraets Woonplein om meer inspiratie op te doen en advies te krijgen. Uiteraard kan je van tevoren ook een afspraak inplannen.

× Hoe kan ik je helpen?